Tgrt Haber
18 Ocak 2017 13:45

Kılıçdaroğlu-Bahçeli görüşmesinin ardından ilk açıklama geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM'de görüştü. İlk açıklama Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Anayasa değişikliği ile ilgili kaygılarımı Bahçeli'ye ilettim

Kılıçdaroğlu-Bahçeli görüşmesinin ardından ilk açıklama geldi
bahçeli, kılıçdaroğlu, chp,

Anayasa değişikliği teklifinin 7 gün süren 1. tur görüşmelerinin ardından Kılıçdaroğlu, yakın kurmaylarıyla CHP Genel Merkezi’nde bir araya gelmişti. Bu toplantıda bazı kurmayların Kılıçdaroğlu’nun önceki konuşmalarını anımsatarak, Bahçeli’den randevu talep edilebileceği yönünde öneride bulunduğu öğrenildi. Toplantı devam ederken MHP Genel Merkezi’ne resmi randevu talebi iletildi. MHP kaynakları, Bahçeli'nin bu talebe olumlu yanıt verdiğini belirtti.

BİR ARAYA GELDİLER

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Genel Kurulu'nda ilk tur görüşmeleri tamamlanan Anayasa değişiklik teklifini görüşmek üzere Meclis'te bir araya geldi.

İLK AÇIKLAMA KILIÇDAROĞLU'NDAN GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM'de gerçekleşen görüşme sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Milliyetçi Hareket Partisi Türk demokrasi tarihinin çok önemli bir partisidir. Bugünlerde benim şahsen görüşmeye ihtiyacım vardı. Sayın Başkanı ziyaret ettim, lütfedip kabul ettiler. Anayasa değişikliği ile ilgili kaygılarımı kendileriyle paylaştım. Kendisene çok teşekkür ederim"diye konuştu. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise konuşmasında " Genel Başkanım gereğini söylediler"ifadelerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...