Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Şubat 2016 13:20

Kılıçdaroğlu, DİSK üyelerine tepki gösterdi

DİSK’in 15. Olağan Genel Kurulu’nda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun salonu terk etmesinin ardından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu kürsüye çıkarak, DİSK üyelerine 'Keşke tepki göstermeseydiniz' dedi.

Kılıçdaroğlu, DİSK üyelerine tepki gösterdi
Kemal Kılıçdaroğlu

DİSK’in 15. Olağan Genel Kurulu’nda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, atılan sloganlar nedeniyle salonu terk etmişti. Ardından kürsüyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çıktı. Kılıçdaroğlu, siyasete girdiğinden beri doğruları söylediğini söyleyerek, "Sizinle beraber olmaktan gurur duydum. Davet ettiniz geldim. Burada çözümleri tartışacağız. Ne denirse densin doğruları söylemeye devam edeceğim. Madem ki konukları buraya davet ettik o konukları dinlemek de hepimizin görevidir. Bunu ifade etmek istedim. Keşke tepki göstermeseydiniz, Çalışma Bakanı en azından kıdem tazminatı konusunda ne düşünüyor, neleri söyleyecek hep beraber dinlemiş olacaktık. Belki sizi mutlu edecekti belki de sizi üzecekti. Belki sayın genel başkanın doğrudan doğruya ona söylediklerini o da duymuş olacaktı. Bu fırsatı kaçırmış olduk. Keşke bu fırsat kaçmış olmasaydı. Siyasette birbirimizi dinlemeye ihtiyacımız var. Madem demokrasi diyoruz madem düşüncelerimizi özgürce tartışacağız diyoruz, bunu hep beraber yapacağız. Bu da en çok DİSK’e yakışır" diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...