Tgrt Haber
23 Mart 2014 17:19

Kılıçdaroğlu, 'Mazotu 1.5 TL yapacağım'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kayseri mitinginde mazotu 1,5 TL yapacaklarını iddia etti.

Kılıçdaroğlu, 'Mazotu 1.5 TL yapacağım'
kemal kılıçdaroğlu,cem uzan,mazot,chp lideri,açıklamalar,

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu seçim çalışmaları kapsamında Kayseri'de konuştu. Çiftçiye 1.5 liraya mazot sözü verdi. Egemen Bağış'a ait olduğu iddia edilen se skyıtlarını eleştiren Kılıçdaroğlu 'Kayseri'nin vicdanına soruyorum. Birisi bizim kitabımızla aday ederse onun bu ülkede durmaması lazım. Erdoğan koltuğunun altına almış gizliyor' dedi. İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları:
Neye kaçarsan kaç, nereye gidersen git. Seni bulup getirecek, tüyü bitmemiş yetimin hakkını soracağım. Müslüman’ı Müslümana kırdıran bu adam. Barış dilini siyasete alet eden bu adam. Egemen Bağış’ı duydunuz değil mi? Allah’ın kelamıyla alay edilir mi? Kutsal kitabımızla alay edenlere bu ülkede yer olmaması lazım. 
'ÖZÜR DİLERSE O PARAYI BAĞIŞLARIM
Bütün Türkiye Kayseri ile gurur duyacak. Kayseri 30 Mart'ta hesap soracak. Biliyordunuz Kayseri'nin bir belediye başkanı var. Dava açtı bana kazandı. Yargıtay'a gitti davayı kaybetti. Kılıçdaroğlu kaybetti dediler. Kayseri'ye geldi mahkeme Kılıçdaroğlu haklıdır dediler.
CHP’li arkadaşımız ayakkabı kutusuna sucuk koydu, götürdü verdi. Özür dilerse, 21 bin lirayı bağışlayacağım. 21 bin lirayla sucuk alsın, istediği kadar yesin. Aile boyu götürüyorlar. Benimle ilgili konuşuyor, adam yerine koymam zaten.
'DEVLETİN VERDİĞİ YARDIMLARI İKİ KATINA ÇIKARACAĞIM'
Devletin verdiği yardımları iki katına çıkaracağım. Sözüm söz, yürüttükleri 247 katrilyonu onların burnundan fitil fitil getireceğim. Devletin vicdanı 17 Aralık’ta bu operasyonu yaptı. 17 Aralık’ı unutmayacağız. Kul hakkı yiyenlerin kimlikleri milletin önüne çıkmıştır. 30 milyon auroyu Başbakan'ın oğlununevine paralel yapı mı koydu? 17 Aralık Şeb-i Aruz'dur, tüm demokrasi tarihinin dönüm noktasıdır.Bütün bu kayıtlar, fezlekelerde olan kayıtlardır. Fezlekelerin okunmamasının nedeni, millet bunları bilmememesi için. Ben cadde cadde sokak sokak dolaşıp anlatacağım. Herkes huzur içerisinde yaşasın, her evde mutluluk olsun istiyorum. Hiç kimsenin öldürülmesinin, burnunun kanamasını istemeyiz.
ÇİFTÇİYE MAZOT SÖZÜ
Kayseri bir sanayi kenti ama aynı zamanda bit tarım kenti. Çifti kardeşim sana mazotu 1.5 liraya verceğiz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...