Tgrt Haber
25 Ağustos 2016 18:43

Kılıçdaroğlu, 'Teröre karşı hepimiz dik duracağız'

Kendisine yönelik saldırı sonrası Artvin'in Ardanuç ilçesinde belediye binası önünde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu teröre karşı hepimiz dik ve onurlu duracağız. Hiçbir programımı iptal etmedim, vatandaşa söz verdim, ucunda ölüm de olsa gideceğim dedim" dedi.

Kılıçdaroğlu, 'Teröre karşı hepimiz dik duracağız'
kılıçdaroğlu, konuşma, terör,

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Arnaduç'taki konuşması:
 
Vazgeçmeyeceğiz. Allah'ın verdiği bir can var, 'o can bu ülke uğruna feda olsun'  diyeceğiz.
 
Şimdi bu IŞİD denen terör örgütüne dersini vermek için ordumuz Cerablus'a girdi, sonuna kadar arkasındayız, sonuna kadar destekliyoruz
 
Bugün buraya zorlu bir yolculukla geldik. Ardanuç'a gelirken bir terör saldırısıyla karşı karşıya kaldık. Bir
şehidimiz var, beni en çok üzen bu.
 
Bu teröre karşı hepimiz dik ve onurlu duracağız. Hiçbir programımı iptal etmedim, vatandaşa söz verdim, ucunda ölüm de olsa gideceğim dedim.

TWİTTER'DAN DA AÇIKLAMA YAPTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Teröre karşı verdiğimiz mücadelede hiçbir bedeli ödemekten çekinmeyiz. Bu hain saldırılar bizi ne korkutur ne de susturur." değerlendirmesini yaptı.

Kılıçdaroğlu, Artvin-Şavşat karayolunda konvoyuna yönelik terörist saldırıya ilişkin, Twitter'dan açıklamada bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun paylaşımları şöyle:

"Teröre karşı verdiğimiz mücadelede hiçbir bedeli ödemekten çekinmeyiz. Bu hain saldırılar bizi ne korkutur ne de susturur. İyi dilekleriyle, teröre karşı verdiğimiz bu mücadelede gücümüze güç katan herkese sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum. Bu hain saldırıda gövdesini siper eden kahraman şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve ülkemize başsağlığı diliyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...