Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Ağustos 2018 18:18

Kılıçdaroğlu'ndan MYK'ya teşekkür

A takımında değişikliğe gitmeye hazırlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK üyelerine şimdiye kadar ki çalışmalarından dolayı teşekkür etti. "Partide yeni bir dönemin başlayacağını" belirten Kılıçdaroğlu'nun yeni MYK'yı yarın ya da Cuma günü açıklaması bekleniyor.

Kılıçdaroğlu'ndan MYK'ya teşekkür
Kılıçdaroğlu

CHP Merkez Yönetim Kurulu'nda (MYK) değişikliğe gitmeye  hazırlanan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, MYK üyelerine bugüne kadar yaptıkları  çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. 

Edinilen bilgiye göre, parti genel merkezinde Kılıçdaroğlu  başkanlığında gerçekleşen MYK toplantısı yaklaşık 2,5 saat sürdü.

Toplantıda, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun MYK üyelerine "Partide yeni  bir dönemin başlayacağını" söyleyerek, çalışmalarından dolayı teşekkür ettiği  öğrenildi.

Kılıçdaroğlu'nun toplantıda, olağanüstü kurultay toplanmasa da buna  ilişkin taleplerin önemli olduğunu, toplanan imza sayısının dikkate alınması  gerektiğini ifade ettiği aktarıldı.

Bu arada bazı genel başkan yardımcılarının, "yeni dönemde görev almak  istemediklerini" Kılıçdaroğlu'na ilettikleri kaydedildi.

Kılıçdaroğlu'nun yeni MYK'yı 60 kişilik Parti Meclisi'nden (PM)  seçerek yarın ya da cuma günü açıklaması bekleniyor.

"Büyük değişim" beklentisi

Partide, 18 kişiden oluşan MYK üyelerinin büyük kısmının  değiştirileceği, genel başkan yardımcılığı sayısının da düşürüleceği konuşuluyor.

 Yeni dönemde görev verilmeyecekler arasında Genel Başkan Yardımcıları  Tekin Bingöl, Onursal Adıgüzel ve Aykut Erdoğdu'nun da bulunduğu ifade ediliyor.

Adıgüzel, 24 Haziran'daki seçim sisteminde yaşanan sıkıntılar nedeyle  eleştirilere maruz kalmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...