Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Mart 2018 18:27 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:40

Kurtlar Vadisi Vatan TRT1 İZLE! | Kurtlar Vadisi Vatan Filmi TRT1'de Yayınlandı

Kurtlar Vadisi Vatan TRT1 İzleme linki Haberimizde! Kurtlar Vadisi Vatan Filmi TRT1'de Yayınlandı 28 Eylül 2017 tarihinde vizyona giren Kurtlar Vadisi Vatan TRT 1 ekranlarında yayınlandı..

Kurtlar Vadisi Vatan TRT1 İZLE! | Kurtlar Vadisi Vatan Filmi TRT1'de Yayınlandı
kurtlar vadisi vatan,kurtlar vadisi vatan izle,kurtlar vadisi vatan trt 1 canlı izle,kurtlar vadisi vatan saat kaçta

Kurtlar Vadisi Vatan TRT1 İZLEME linki Haberimizde! Kurtlar Vadisi Vatan Filmi TRT1'de yayınlandı 28 Eylül 2017 tarihinde vizyona giren Kurtlar Vadisi Vatan TRT 1 ekranlarında yayınlandı..

FİLMİN KONUSU

Kuzey Irak’ta operasyon yapan Polat Alemdar ve ekibini bir sürpriz beklemektedir. Ele geçirilen Türkiye haritasında askeri birlikler ve özel harekât merkezleri gibi stratejik önemi olan onlarca hedefin yanı sıra sınırdaki bir nokta da işaretlenmiştir: Yalavuz… Asırlardır Türkün toprağını işgal etmek için fırsat bekleyen düşman, koca bir orduyla sınırımıza dayanmış, darbeden gelecek haberi beklemektedirler. Polat Alemdar ve ekibi, Türk Milleti ile birlikte içerideki ve dışarıdaki düşmanlara karşı zorlu bir mücadele verecektir.

Hayranlarına müjdeli haber! TRT 1 ekranlarında dün akşam yayınlanan Kurtlar Vadisi Vatan filmi izleyiciyi heyecanlandırdı. 28 Eylül 2017 tarihinde vizyona ve toplam 634.898 seyirci tarafından izlenerek 7.373.649,15 TL hasılat elde eden Kurtlar Vadisi Vatan filmi TV'de ilk kez yayınlandı..

Başrolünde Necati Şaşmaz'ın yer aldığı ve yönetmenliğini Serdar Akar'ın yaptığı film Kurtlar Vadisi serisinin dördüncü filmi olarak vizyona girdi. 15 Temmuz darbe girişimi gecesini Polat Alemdar'ın gözünden anlatan Kurtlar Vadisi Vatan filmi seyirciden tam not aldı.

Kurtlar Vadisi Vatan TRT1 İZLE! | Kurtlar Vadisi Vatan Filmi TRT1'de Yayınlandı

OYUNCU KADROSU

Necati Şaşmaz - Polat Alemdar
Sinem Öztürk - Deniz Komutan
Cahit Kayaoğlu - Cahit Kaya
Nezih Işıtan - Dave
Şenol İpek - Başçavuş Ömer
Yücel Erten - Muhterem
Zümre Ertürk - Canan Öğretmen
Akın Ayvaz - Okumuş
Tuncay Beyazıt - Muhtar
İskender Altın -
Ertuğrul Şakar - Yasin
Erhan Ufak - Güllü Erhan
Oktay Dener - Gazi Dede
Esra İşgüzar - Seher Hemşire
Eyüp Ergüven -
Uğur Akdoğan - Cemal

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...