Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Ocak 2017 21:15

Leverkusen'i Hakan ve Ömer uçurdu

Bundesliga'nın 17. haftasında Bayer Leverkusen, sahasında Hertha Berlin'i 3-1 mağlup etti.

Leverkusen'i Hakan ve Ömer uçurdu
leverkusen, hakan, ömer,

12. dakikada Ömer Toprak'ın golüyle öne geçen Leverkusen'de Hakan Çalhanoğlu, 36'da penaltıdan attığı golle farkı ikiye çıkardı. Herha Berlin 44. dakikada Stocker'in golüyle devreye umutlu girse de 88'de bir kez daha sahne alan Hakan Çalhanoğlu, maçın skorunu belirledi.Bu sonuçla 24 puana yükselen Leverkusen, haftayı 8. sırada kapattı. 30 puanda kalan Herha Berlin ise 5. sırada yer aldı.

NUSRET USULÜ SEVİNÇ

Ömer Toprak ve arkadaşları, golün ardından son dönemin moda hareketi olan (tuz dökme hareketi) 'Nusret' usulü gol sevinci yaptı.Bu skorun ardından Leverkusen 2 maçlık galibiyet hasretini noktaladı ve 24 puanla 8. sıraya yükseldi. Hertha Berlin ise 30 puanla 5. sırada kaldı. Bundesliga'nın 18. haftasında Leverkusen evinde Mönchengladbach ile karşılaşacakken, Hertha Berlin ise deplasmanda Freiburg'a konuk olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...