Tgrt Haber
22 Ocak 2017 19:10

Mardin'de ölüdürülen iki terörist güvenlikçiyi şehit etmiş

Mardin'in Kızıltepe ilçesindeki terör operasyonunda etkisiz hale getirilen PKK'lı teröristlerin Ercan Gültekin'in şehit edildiği saldırıya katıldıkları tespit edildi.

Mardin'de ölüdürülen iki terörist güvenlikçiyi şehit etmiş
terörist, mardin, şehit,

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, bir grup PKK'lı  teröristin Kızıltepe Kaymakamlık binasına saldırı düzenlemek için kırsaldan  geldiği bilgisinin alınması üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Atatürk Mahallesi'nde başlatılan ve biri kadın 2 teröristin etkisiz hale getirildiği  operasyon sürüyor. Polis ekipleri çatışmadan yaralı olarak kaçan bir teröristin  yakalanması için bölgedeki araştırmasını sürdürüyor.

Öte yandan, etkisiz hale getirilen teröristlerin "Hevi Ezda" kod adlı  H.A. ile "Rızgar" kod adlı A.K. olduğu belirlendi. Kızıltepe'de güvenlik güçleri, resmi kurumlar, adli ve mülki  yöneticilere yönelik saldırı için keşif yaptığı öğrenilen teröristlerin Tepebaşı  Mahallesi'de  1 Eylül 2016'da bekçilik sınavını kazanan Ercan Gültekin'in (28)  şehit edildiği saldırıya katıldığı tespit edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...