Tgrt Haber
29 Kasım 2015 17:37

Masum Türker aday olmayacak

DSP Genel Başkanı Masum Türker'in, partisinin 13 Aralık'ta yapılacak Olağanüstü Kurultayı'nda aday olmayacağı bildirildi.

Masum Türker aday olmayacak
dsp,kurultay,masum türker,

DSP Medya İletişim Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, DSP  Parti Meclisi ve Merkez Disiplin Kurulu üyeleri ile il başkanları, yol haritasını  belirlemek üzere, Türker başkanlığında toplandı. 
 
Türker, toplantı sonunda 13 Aralık'taki Olağanüstü Kurultay'da Genel  Başkan adayı olmayacağını açıkladı. 
 
DSP Genel Sekreteri Hasan Erçelebi başkanlığında yapılan ikinci  toplantıda ise olağanüstü kurultayda, DSP Genel Başkan Yardımcısı ve Örgüt Kurulu  Başkanı olarak görev yapan Önder Aksakal'ın Genel Başkan adayı olması önerildi. 
 
  
Aksakal, öneriye ilişkin "Parti Meclisi Üyeleri, Merkez Disiplin  Kurulu Üyeleri ve il başkanlarımız DSP'nin yeni dönemdeki Genel Başkanlığını  benim üstlenmemi istediler. Bu elbette benim için onurların en büyüğüdür. Siyaset  Türkiye'de zor ve fedakarlık isteyen bir iştir" değerlendirmesinde bulundu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...