Tgrt Haber
14 Mart 2017 21:54

Melih Gökçek ilk kez TGRT Haber'de açıkladı: FETÖ Bülent Arınç'ı başbakan yapacaktı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek TGRT Haber'de 'Neler Oluyor' programına konuk oldu. Gökçek, Gezi Parkı Direnişi sonrasında FETÖ'nün, Bülent Arınç'ı başbakan yapacağını ilk kez 'Neler Oluyor programında açıkladı.

Melih Gökçek ilk kez TGRT Haber'de açıkladı: FETÖ Bülent Arınç'ı başbakan yapacaktı
melih gökçek, tgrt haber, neler oluyor, bülent arınç,

Melih Gökçek, 'Neler Oluyor' programında TGRT Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar ve İhlas Medya Grup Başkanı Nuri Elibol'un sorularını yanıtladı. Gökçek, FETÖ hakkında gündemi derinden sarsacak bilgiyi ilk kez TGRT Haber ekranlarında açıkladı.

İşte Gökçek’in açıklamaları şu şekilde:
''Recep Tayyip Erdoğan, Gezi Parkı olayında düşürülmüş olacaktı. Partinin içerisinde FETÖ’cü milletvekilleri hazırdı. Bana bu bilgiyi veren de Hüseyin Gülerce’dir. Bizzat kendisine söylenmişti, Bülent Arınç başbakan olacaktı. Yüzde yüz eminim ve biliyorum. Kendilerine göre AK Parti iktidarına bir şekil vereceklerdi.''

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...