Tgrt Haber
30 Haziran 2015 10:32

Melih Gökçek’ten olay tweet! ‘Söylersem ortalık karışır’

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek sosyal medya hesabından yine çok konuşulacak sözler söyledi.

Melih Gökçek’ten olay tweet! ‘Söylersem ortalık karışır’
Dengir Mir Mehmet Fırat, kemal kılıçdaroğlu, melih gökçek,

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Twitter hesabı üzerinden HDP meclis başkan adayı Dengir Mir Mehmet Fırat’ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile çekilmiş fotoğrafını paylaşarak sert eleştirilerde bulundu.
Geçtiğimiz yıllarda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Dengir Mir Mehmet Fırat canlı yayında ciddi tartışma yaşamışlardı.Başkan Gökçek attığın tweette bu tartışmayı hatırlatarak “Dün ekranlardan Dengir Mir Mehmet Fırat'a demediğini komadın, şimdi niye el pençe divansın? Ben söylerim ama ortalık karışır'' dedi.
CHP LİDERİ KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE HDP MECLİS BAŞKAN ADAYI DENGİR MİR MEHMET FIRAT DÜN GÖRÜŞMÜŞTÜ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP’nin Meclis Başkan adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ile görüşmesinin ardından HDP TBMM Başkan adayı Dengir Mir Mehmet Fırat’ı kabul etti. Fırat, CHP Genel Merkezi’ne HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken ve İstanbul Milletvekili Hüda Kaya ile beraber geldi. Görüşmede Genel Başkan Yardımcıları Haluk Koç ve Tekin Bingöl de hazır bulundu. Görüşme sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Fırat, “Meclis Başkanlığı seçimi nedeniyle partimin beni aday göstermiş olması üzerine önce Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi’nde Sayın Genel Başkan ve heyetiyle bir görüşmemiz oldu. Cumhuriyet Halk Partisi ile de biraz önce oldukça verimli bir görüş alışverişimiz oldu. Özellikle parlamentonun bundan sonra bir kanunlar fabrikası olmaktan çıkarılıp gerçek anlamda bir parlamento gibi çalışmasını sağlamak, parlamentonun, milletvekilinin olması gereken itibarın sağlanması konusunda alınması gereken tedbirlerin yanında Türkiye’nin anayasal, siyasi partiler ve seçim kanunu gibi önemli kanunların bir an önce bu dönemde değiştirilebilmesinin gerektiği konusunda aynı görüşte olduğumuzu tespit etmiş olmak çok önemliydi. Özellikle darbe yasalarının bir şekilde tasfiye edilerek demokratik bir sürecin önünün açılması konusunda da bir mutabakat içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.
Melih Gökçek’ten olay tweet! ‘Söylersem ortalık karışır’

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...