Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Mart 2015 14:04

Melih Gökçek'ten yeni Bülent Arınç açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bülent Arınç'la girdiği söz düellosunun ardından yeni bir açıklama yaptı. Gökçek şunları söyledi, 'Başbakanımız emir verdi. Suallere artık cevap vermeyeceğim. Emir demiri keser'

Melih Gökçek'ten yeni Bülent Arınç açıklaması
Ankara,Ak Parti,Melih Gökçek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la yaşadığı polemikle ilgili konuştu. Gökçek'in açıklamaları şöyle: Ben Bülent Arınç'la ilgili düşüncelerimi tweetle belirttim. O da cevap verdi. AK Partililer'de parti disiplini vardır. Fitneye ateş dökmeyiz söndürürüz. Bundan sonra bu konu hakkında konuşmayacağım. Dün Başbakanımızla konuştum. Başbakanımız konuşmamamızı emretti. Emir demiri keser. Konu hakkında konuşmayacağım. Bizim partimiz CHP değil. Genel başkanım Kılıçdaroğlu değil. CHP'de bir kişi yerine 10 kişi konuşur. AK Parti'de emir verilir. Emre uyulur. Emir demiri keser. Başbakan’ın emri üzerine bundan sonra konuşmayacağım. Savcılığa koşanlar, köşelerde yazanlara daha sonra cevap vereceğim.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...