Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Eylül 2015 10:37

MHP'li başkanın oğlu AK Parti'den aday

Nevşehir’in Uçhisar Beldesinin MHP’li Belediye Başkanı Ali Karaaslan’ın oğlu Mehmet Karaaslan 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den aday adayı oldu.

MHP'li başkanın oğlu AK Parti'den aday
mhp,başkan,aday,mehmet karaaslan,

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Karaaslan 1 Kasım 2015 seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ederek AK Parti Milletvekili Aday Adaylık müracaatında bulundu.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde öğretim üyesi olan Karaaslan’ın babası ise 30 Mart 2014 mahalli idareler seçimlerinde MHP’den Uçhisar Belediye Başkanlığı görevine seçilmişti.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mehmet Karaaslan 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan 25. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde de AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adaylığı için müracaat etmiş ancak aday gösterilmemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...