Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Temmuz 2018 14:45

MHP’den Meral Akşener’e tepki

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in "Partimize ve namusuma dil uzattılar" sözlerine ilişkin MHP’den yapılan açıklamada, "Akşener’in namusuna kimin, nerede, hangi iftirayı attığı meçhul" denildi.

MHP’den Meral Akşener’e tepki
mhp,

İYİ Parti’nin ilk grup toplantısında medyaya yansıyan ve Meral Akşener’in “Siyasi nezaketi bilirim. Ama partimize ve namusuma dil uzattılar" şeklindeki açıklamalarına MHP Genel Merkezi’nden yanıt geldi. MHP lideri Devlet Bahçeli’ye yakın kaynaklardan yapılan açıklamada, Akşener’in namusuna kimin, nerede, hangi iftirayı attığının meçhul olduğu belirtilerek, "Siyasi ahlakımız, vicdani ve insani vasfımız hiç kimsenin böyle bir zan ve töhmet altında bırakılmasına razı gelmez, onay vermez.

MHP, medyaya yansımayan böylesi ağır bir suçlamanın aydınlığa kavuşması için konuyla ilgili dedikodu yapan birkaç İP’li milletvekili hakkında ve bahsedilen 2015 yılındaki kaset olayının derinleştirilerek aydınlatılması konusunda suç duyusunda bulunmayı tartışmakta ve düşünmektedir. MHP’ye ve liderine yönelik iftiranın ağırlığı dikkate alındığında bunu kaçınılmaz bir zaruret olarak değerlendiriyoruz. İYİ Parti’de her şeye rağmen fedakarca çaba ve çalışmalar gösteren, bir vesileyle içimizden kopmuş arkadaşlarımızın gayretlerinin gerisinde kalmış Akşener, ne zaman partisinin genel başkanlığından ayrılmayı düşünüyor? Bunu merak ediyor ve sormak istiyoruz" ifadelerinde bulunuldu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...