Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Temmuz 2016 15:45

Mısır'a tokat gibi FETÖ cevabı!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, FETÖ'ye adeta kucak açan Mısır için, 'Darbe ile başa gelenlerin darbeyi desteklemesi bizi şaşırtmadı' dedi.

Mısır'a tokat gibi FETÖ cevabı!
Mısır, FETÖ,

Kamuoyunda günlerdir Fethullah Gülen'in Mısır'da iltica edebileceği tartışılırken bugün Mısır Başbakanı Şerif İsmail'den çarpıcı bir açıklama geldi. İsmail ülkesinin Fethullah Gülen'den iltica talebi almadığını belirterek "Talep gelirse Mısır bunu değerlendirir" dedi.

CNN Turk ekranlarında soruları cevaplayan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'na Mısır'dan gelen bu açıklama soruldu. Çavuşoğlu Gülen'le ilgili ellerine sürekli ihbar geldiğini ancak Mısır konusunda şuan resmi bir bilgi olmadığını açıkladı.

DARBE İLE BAŞA GELENLER...

Çavuşoğlu, daha önce BM konseyinde darbenin kınanmasını engelleyen Mısır'ı eleştirerek, "Mısır'ın BM Güvenlik konseyindeki tavrı manidardır. Zaten darbe ile iş başına gelenlerin o genleri işliyor.Dolayısyla darbeyi desteklemeleri bizi şaşırtmadı. " dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...