Tgrt Haber
28 May 2016 16:22

Müezzinoğlu'ndan Cameron'a sert cevap

Türkiye'nin Avrupa Birliği süreci ile ilgili yorumda bulunan İngiltere Başbakanı'na Mehmet Müezzinoğlu'ndan sert cevap geldi.

Müezzinoğlu'ndan Cameron'a sert cevap
müezzinoğlu, cameron,

İngiltere Başbakanı David Cameron’un ‘3000 bin yılından önce Türkiye AB’ye giremez’ ifadesine cevap veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, “O kendi işine baksın. 3 yıldır Türkiye’nin hedeflerine emin adımlarla ilerlemesinden nasıl rahatsız olduklarını görüyoruz” dedi.

MÜSİAD Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Komisyonu organizasyonuyla düzenlenen 6. Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı’na katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, sanayicilerin sorularını cevapladı.

2023 yılına kadar hekim açığının kapanacağının müjdesini veren Müezzinoğlu, “Türkiye sağlıktaki hizmet sunumunda bugün dünyanın en gelişmiş, ülkelerinin yakaladı. Bunun standardını geliştirmek kalitesini arttırmak artık kolay. 2023 yılında dünyanın en ileri sağlık hizmeti sunan ülkesi olarak övünç duymak yeterli olmaz. Sağlık sanayi, ilaç sanayi ve sağlık turizmi önemli hedeflerimiz arasında. Bizler düşündüklerimizi üretime dönüştürmeliyiz. Bu ürünü insanlığa sunan bir sürecin öncülüğünü yapmamız lazım. Girişimcilerimiz bu konuda öncü olmalı” diye konuştu.

“ONLAR KENDİ İŞİNE BAKSIN”

İngiltere Başbakanı David Cameron’un ‘Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne üye olmasının 3000 yılından önce mümkün gözükmediğini’ ifadesine cevap veren Mütezzinoğu, “O kendi işine baksın, Türkiye hedeflerine bu milletle birlikte yürümektedir. Dolayısı ile onların son 3 yıldır Türkiye’nin o büyük hedeflerinden nasıl rahatsız olduklarını görüyoruz. 3 Yıl önce gezi olaylarının arkasındaki dış odakların kimler olduğunu fark edecek kadar feraset sahibi bir milletin mensuplarıyız. Gezi olayları 3 yıl önce faizlerin yüzde 5’in altına ineceği süreçlerin arifesinde istikrarı bozmak ve Türkiye ile istedikleri gibi oynaya bilme koşulları için planlanmıştı. Dışarıdaki akıl verenler ve içerideki maşalar ile yapıldı. Bu millet kimin ne olduğunu biliyor ve Hedeflerine de inşallah birlik ve beraberlik içerisinde yürüyecektir” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...