Tgrt Haber
05 Ağustos 2015 13:12

O toplantı iptal! Acil olarak Bürüksel'e gidiyor

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş 'Acil' olarak Brüksel’e gitmeye karar verdi.

O toplantı iptal! Acil olarak Bürüksel'e gidiyor
selahattin demirtaş, brüksel,

Çözüm Süreci kapsamında uygulanan “Çatışmazlık” halinin ortadan kalmasının ardından sıklıkla “PKK silahlı eylemlerini sona erdirsin, askeri operasyonlara da son verilsin” çağrısı yapan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş “Acil” olarak Brüksel’e gitmeye karar verdi.
HDP Eşgenel Başkanı Demirtaş, partinin diğer Eşgenel Başkanı Figen Yüksekdağ ile birlikte bu sabah gazete ve televizyonların Ankara temsilcileriyle bir araya gelecekti. Ancak sabah saatlerinde katılımcılara “Planladığımız kahvaltıyı, Eş Genel Başkanımız Sayın Selahattin Demirtaş'ın programındaki acil bir değişiklik nedeniyle maalesef yakın bir geleceğe ertelemek durumundayız” içerikli bir mesaj gönderildi.
KARTAL VE AYDAR’LA GÖRÜŞME
HDP Eşgenel Başkanı Demirtaş’ın Brüksel’de eski DEP Milletvekilleri, Kongra-Gel Eşbaşkanı Remzi Kartal ve KCK Yürütme Konseyi Üyesi Zübeyir Aydar’ın da aralarında örgütün bazı üst düzey isimleriyle görüşeceği belirtiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...