Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Temmuz 2015 04:18

Operasyona halktan tam destek

TSK’nın PKK ve DAEŞ’e başlattığı hava operasyonuna vatandaştan tam destek geldi.

Operasyona halktan tam destek
anket, operasyon,

Devletin terör örgütleri ile mücadelesine, Türk halkından tam destek. ORC Araştırma Şirketi'nin 25-26 Temmuz tarihlerinde 26 ilde 1320 kişiyle gerçekleştirdiği araştırma, DAEŞ, PKK ve DHKP-C terör örgütlerine yönelik sınır ötesi harekat ve yurtiçi operasyonlar devam ederken telefonla yapıldı. Araştırmada yer alan "terör örgütlerine yönelik operasyonları destekliyor musunuz?" sorusuna, yüzde 80.5 oranında "evet" yanıtı verildi. Ankete katılan AK Parti ve MHP'lilerde ise bu oran yüzde 95 olarak gerçekleşti.

Koalisyon değil erken seçim

ORC Araştırma Genel Müdürü Mehmet Murat Pösteki, vatandaşın operasyonlara verdiği desteğin HDP'den ciddi oy kaybı anlamına geldiğini, vatandaşın koalisyon değil erken seçim istediği olarak yorumladı. Pösteki. sonuçlara göre olası bir erken seçimde HDP'deki oy kaybının sandığa yansıyacağını belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...