Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Ağustos 2015 04:31

Tuğrul Türkeş kardeşini de şaşırttı

Kutalmış Türkeş, Tuğrul Türkeş'in adaylığı için “Bana da benzer şeyler söylemişlerdi. Bu konuda yorum yapmak istemem. Ne planladı, ne düşündü bilmiyorum” dedi.

Tuğrul Türkeş kardeşini de şaşırttı
mhp, tuğrul türkeş,

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun seçim hükümetinde bakanlık teklifini kabul ederek partisiyle köprüleri atan Tuğrul Türkeş’in; bir dönem AK Parti’den milletvekili olan, çözüm süreci nedeniyle sert dille eleştirerek partisinden ayrılan kardeşi Kutalmış Türkeş, “Herkes gibi ben de şaşırdım” dedi. Türkeş, soyadını taşıyan bir yönetici hakkında MHP’de disiplin soruşturması açılmasının da şaşırtıcı olduğunu kaydeden Türkeş,“Benim içeriden gördüğümü onlar da dışarıdan görüyordur herhalde. Ama bu konuları hiç konuşmadık. Kendisiyle özel bir diyaloğum yoktu” dedi.

Türkeş, ağabeyinin MHP’de “Başbuğ’un kemiklerini sızlattı” sözleriyle eleştirildiğinin anımsatılması üzerine “Bana da benzer şeyler söylemişlerdi. Bu konuda yorum yapmak istemem. Ne planladı, ne düşündü bilmiyorum” diye konuştu. MHP’de siyaset yapmayı düşünüp düşünmediği sorusuna karşılık da Türkeş, “Olur, neden olmasın. Sonuçta bizim partimiz MHP’dir, babamın partisidir” yanıtını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...