Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Haziran 2015 15:53

Tümer'in rozetini eşi ve oğlu taktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) kaydını yaptırdı. Zülfikar İnönü Tümer, hem ülkenin hem de Adana’nın çıkarları doğrultusunda hareket edeceğini belirterek, 'Yüzümüz her zaman halka dönük olacak' dedi.

Tümer'in rozetini eşi ve oğlu taktı
Zülfikar İnönü Tümer, rozet,

7 Haziran’da gerçekleştirilen seçimlerde CHP’den Adana Milletvekili seçilen Zülfikar İnönü Tümer, bugün TBMM’ye giderek kaydını yaptırdı. Tümer’e milletvekilliği rozetini eşi Müge ve oğlu Onur Tümer taktı.
Milletvekili olarak sorumluluğun bilincinde olduğunu kaydeden Tümer, görevi boyunca hem ülkenin hem de Adana’nın çıkarları doğrultusunda hareket edeceğini ifade etti. Halktan kopmayacağının altını çizen Tümer, “Oylarıyla milletvekili seçen Adanalı hemşehrilerimin yüzünü kara çıkarmamak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bu makamın gerçek sahibi olan halkımızın vekili olmak, onların sorunlarına çözüm üretmek istiyorum” diye konuştu.
Türkiye’nin çağdaş bir ülke olması için önemli adımlar atan CHP’nin milletvekili olmaktan dolayı onur duyduğunu dile getiren Tümer, “Diğer CHP’li milletvekillerimizle birlikte yüzümüz her zaman halka dönük olacak. Hiç kimseyi dini, dili, etnik kökeni ya da fikirleri nedeniyle ötekileştirmeden hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...