Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Ağustos 2018 14:14

Türkiye-ABD krizinde dikkat çeken Muharrem İnce detayı

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, Türkiye ve ABD arasında yaşanan krize değindiği yazısında dikkat çeken bir Muharrem İnce detayı paylaştı.

Türkiye-ABD krizinde dikkat çeken Muharrem İnce detayı
muharrem ince,,türkiye,,abd,

Yazısında Muharrem İnce'nin seçim öncesi sözlerini hatırlatan Fuat Uğur, İnce'nin neden dolar ile ilgili paylaşımını sildiğini sorguladı. İşte Fuat Uğur'ın yazısında yer alan Muharrem İnce bölümü...

"MUHARREM İNCE O TWEETİ NEDEN SİLDİ?"
 
"(Muharrem İnce) iki gün önce seçim propaganda konuşmalarından birinin videosunu paylaştı Twitter’da. Konuşmasında 'Bakın sevgili vatandaşlarım, bu Erdoğan seçimi kazanırsa söylüyorum, dolar 7 liraya, 8 liraya çıkacaktır' diyordu."

"Tam da Tweet’i yayınladığı gün dolar 7 liraya tırmanmıştı. Hemen sildi tweetini. Ee, ne güzel. Dediğin çıktı işte, niye kaldırdın ki tweeti?"

"O kadar akılsız değil tabii. Bu konuşmasını içeren videosu, kim olduğunu açıklayamadığı Amerikalılarla kirli ilişkisini kabak gibi ortaya çıkarmaktaydı da ondan." 

"HÂLÂ VATAN SAFINDA DURAMIYOR"

"Gerçek şu ki Muharrem İnce’nin Amerikalılar nezdinde hiçbir kıymeti harbiyesi yok. Onların adamı Kemal Kılıçdaroğlu. Muhterem yurt dışından gelen telefonla 'Dış dünya da beni benimseyip bağrına bastı' zehabına kapıldı besbelli."

"Acıyorum artık. Yaptığı açıklamalara bakın, hâlâ vatan safında duramıyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...