Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Mart 2014 23:41 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 10:58

Deniz Baykal'dan Köşk'e yeşil ışık

Deniz Baykal, bir gazetecinin kendisine sorduğu Cumhurbaşkanlığı sorusuna ilginç bir yanıt verdi.

Deniz Baykal'dan Köşk'e yeşil ışık
CHP, deniz baykal, cumhurbaşkanlığı, reha muhtar, SİYASET haberleri, SİYASET,

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, "Hepimiz bir arada yaşamak zorundayız. Bir araya gelmesi şaşırtıcı olan insanlar bir gün bir araya gelecek. Hepimizin birbirimize ihtiyacı var" dedi.
"CUMHURBAŞKANLIĞI İÇİN ÇALIŞIR, DESTEK VERİRİZ"
Bir gazetecinin "Reha Muhtar tarafından ortaya atılan iddiaya göre AK Parti'nin yüzde 38'in altında oy alaması durumunda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde isminiz geçeceği söyleniyor" şeklindeki sorusuna ise Baykal, "Önümüzde yerel seçimler var. Elbette gündeme bu da girecektir. Orada elbette toplumun etkin, siyasi güçleri başta olmak üzere tercihlerini ifade edeceklerdir. O süreç yaşanarak bu konular çözüme kavuşur. Bir gazetecinin ismimi böyle bir görev için zikretmesi onur verici. Ancak bu konu kişilerin kendi tercihleri ve arzularıyla şekillendirilecek bir konu değil. Cumhurbaşkanlığı her vatandaşın onurla sahipleneceği görevdir. Bu taleple, iyi niyetle gözlemcilerin yapacağı yoklamayla sonuçlanacak nihai bir süreçtir. Şu anda yerel seçimlerde ülkenin gidişatıyla ilgili temel gerekçe ortaya konmalıdır. Bundan sonra her şey ortaya çıkar. Cumhurbaşkanlığı için çalışır, destek veririz. Ancak her şeyden önce hepimizin arzusu bu seçimlerin önümüzü açmasıdır" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...