Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Mart 2014 18:36 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 10:58

Adana'da MHP'ye BBP'den sürpriz destek

Adana'da Büyük Birlik Partisi (BBP) Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Şahin ile Gülen cemaatine yakınlığıyla bilinen bağımsız Büyükşehir Belediyesi Adayı Yasin Türkoğlu, seçimde MHP’yi destekleyeceklerini açıkladı.

Adana'da MHP'ye BBP'den sürpriz destek
Adana, MHP, BBP, MHP,BBP,Adana,Yüreğir,Ak Parti,Mustafa Şahin,büyük birlik partisi,

BBP Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Şahin, aynı partinin Seyhan İlçe Belediyesi Başkan Adayı Gani Gökmen, Pozantı İlçe Belediyesi Başkan Adayı Tuncer İncirci ile BBP Yüreğir İlçe Başkanı Veli Güzel, Alperen Ocakları Başkanı Aydoğan Aydoğan, BBP Gençlik Kolları Başkanı Emrah Sarı, İl Kadın Kolları Başkanı Nafia Kartal, düzenlenen törenle MHP’ye katıldı. MHP Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Hüseyin Sözlü’ye ait seçim merkezinde gerçekleştirilen törende konuşan Hüseyin Sözlü, katılımların kendilerine güç verdiğini söyledi.
’HİZMETİN ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN BİRİSİ’
Hüseyin Sözlü’nün MHP rozeti taktığı BBP Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Şahin ise Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini belirterek, "MHP lehine seçimden çekiliyoruz. Bu süreç ülkemizin hayrına sonuçlanır inşallah" dedi.  Gülen cemaatine yakınlığıyla tanınan bağımsız Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Türkoğlu da törenle MHP’ye katıldı. MHP lehine seçimden çekildiğini anlatan Türkoğlu, seçimde kendisini destekleyecek olanları da MHP’ye oy vermeye çağırdı. Burada konuşan eski Ak Parti Adana Milletvekili ve MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, "Yasin Türkoğlu, hizmetin önemli isimlerinden birisi. Aramıza bire bin katarak geldi. Önemli bir buluşmayı gerçekleştirdik" diye konuştu.  MHP’ye yeni katılanlara rozetlerini parti adayları ve yöneticileri taktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...