Tgrt Haber
24 Mart 2014 20:21 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 10:58

Ahmet Davutoğlu Akşehir'de halka seslendi

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Konya'nın Akşehir ilçesinde partisi tarafından düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Ahmet Davutoğlu Akşehir'de halka seslendi
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, ak parti akşehir mitingi,

Bakan Davutoğlu, Anıt Meydanı’nda düzenlenen mitingde muhalefeti eleştirdi. Davutoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Akşehir’de düzenlediği mitingde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı gafı hatırlatarak, “Hakkını yemeyelim, Kılıçdaroğlu Konya’da miting yapmaya cesaret edemedi ama Akşehir’e geldi. Geldi de adayını tanıtırken Kırşehir dedi. Hatırlıyorsunuz değil mi? Sonra da oy verin dedi. Nasreddin Hoca üstad hayatta olsaydı derdi ki, ‘Evladım dereyi görmeden paçayı sıvama. Başkan olmak istediğin şehrin adını da şaşırma’ derdi. Cevabını Nasreddin Hoca’dan alırdı” dedi.
Akşehirlilerin desteğinin olduğu sürece iktidarda kalacaklarını ve milletin hizmetkarı olacaklarını söyleyen Davutoğlu, vatandaşlardan 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için destek istedi.
Mitinge, Bakan Davutoğlu ile birlikte AK Parti Konya milletvekilleri Hüseyin Üzülmez, İlhan Yerlikaya, Mustafa Baloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, AK Parti Akşehir Belediye Başkan Adayı Salih Akkaya, partililer ve vatandaşlar katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...