Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Mart 2014 16:54 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 10:58

Başbakan Erdoğan artık 'güvenli hat' kullanmıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, paralel yapının dinlemelerinin ardından 'dinlerseniz dinleyin' diyerek güvenli kriptolu telefon yerine normal bir telefon kullanmaya başladı.

Başbakan Erdoğan artık 'güvenli hat' kullanmıyor
başbakan erdoğan, paralel yapı, dinleme, kriptolu telefon, telefon dinleme,

Paralel yapının Başbakan ve devlet büyüklerine verilen kriptolu telefonları dinlediği ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine konuşan Başbakan, "Şu anda dinlenme riski olmadan konuşacak durumda değilim. Güvenli hat kullanmıyorum, artık normal telefondan konuşuyorum. 'Dinlerseniz dinleyin be' diyorum. Bu dinlemeler adamı ipe götürür, çok montaj var. Adamı eşinden ayırır." demişti.
DEDİĞİNİ YAPTI
Başbakan, yerel seçim mitingleri için bir şehirden bir şehre giderken, uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlıyor. Erdoğan'ın gazetecilerle yaptığı sohbetlerden birinde çekilen fotoğraf, Erdoğan'ın dediğini yaptığını gösterdi. Başbakan, gazetecilerle sohbet sırasında masaya iPhone'u koydu, açıklama yapmaya devam etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...