Tgrt Haber
23 Nisan 2015 16:58

Uğur Işılak, çocuklarla bir araya geldi

AK Parti İstanbul 3. Bölge milletvekili adayı Uğur Işılak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuklarla bir araya geldi.

Uğur Işılak, çocuklarla bir araya geldi
23 nisan, uğur ışılak

AK Parti İstanbul 3. Bölge 9’uncu sıra milletvekili adayı Uğur Işılak, Bağcılar ve Avcılar ilçelerinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuklarla bir araya geldi. Önce Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Işılak, çocuklarla birlikte helikoptere binerek İstanbul turu yaptı.
Çocukların ilgisine ilgiyle karşılık veren Işılak, fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmeyerek bol bol fotoğraf çekildi. Işılak, Borsa İstanbul Ortaokulu'nda okuyan bedensel engelli Hasan Hüseyin Kılıç ile ise özel olarak ilgilendi. Küçük çocuğun yanına diz çökerek sohbet eden Işılak, nasihat vermeyi de ihmal etmedi.
Şimdiki çocukların daha ayrıcalıklı ve şanslı çocuklar olduğunu belirten Işılak, "Biz çocukluğumuzda böyle şeyler göremedik. Ben belediye başkanını da böyle bir etkinlik yaptığı için kutluyorum. Çocuklar İstanbul’un farklı bir yüzünü tepeden görme imkanı buldu. İstanbul’u yakından görmekle tepeden görmek çok farklı. Çocuklar bu mutluluğu yaşıyor. Aslolan Çocuk Bayramı vesilesiyle daha mutlu yarınlar için gayret etmektir. Çocuklarımıza da çalışma ve başarıyı yakalamak düşüyor. Büyüklerimize de onlara imkan ve fırsat tanımak düşüyor. Çocuklarla birlikte olmaktan dolayı biz de çok mutluyuz" diye konuştu.
Işılak’ın bir sonraki durağı ise yine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Avcılar sahilde düzenlenen program oldu. Işılak’a burada AK Parti İstanbul 3’üncü bölge milletvekili adayları Resul Kurt ve Mehmet Baykan da eşlik etti. Adaylar, çocuklara yakından ilgi gösterirken, ailelere de karanfil dağıttı.
Avcılarda sahneye çıkarak AK Parti için yazılan şiiri okuyan Işılak’a çocuklar da eşlik etti. "Kardeşlik ve barış için var mısınız" diye soran Işılak’a çocuklar hep birlikte "varız" diye cevap verdi. Işılak, daha sonra çocuklar ve aileleriyle fotoğraf çektirdi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...