Tgrt Haber
02 Şubat 2017 02:05

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'dan TGRT Haber'de önemli açıklamalar

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, kabine değişikliği ve Cumhurbaşkanı ile Başbakan arasındaki "olağanüstü" görüşmenin detaylarına dair TGRT Haber'e önemli açıklamalarda bulundu.

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'dan TGRT Haber'de önemli açıklamalar
ahmet arslan, tgrt haber, kabine değişikliği

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Cumhurbaşkanı ile Başbakan arasındaki 'program dışı' görüşme için "Türkiye'nin geleceği nasıl daha iyi şekillendirilir; bu, müzakere edildi" dedi. Sistem değişikliğinin '9 Nisan veya 16 Nisan' tarihlerindeki referandum ile oylanacağına dikkat çeken Ahmet Arslan, "referandum öncesi kabine değişikliği mi var" ısrarlı sorularını da cevapladı. 

'Her zaman kabine değişikliği mümkün' diyen Bakan Arslan, 'Ama benim bildiğim şu an, şu ortamda böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. Velev ki bir arkadaş 'ben yoruldum' der çekilir o zaman söz konusu olabilir ama onun dışında böyle bir beklenti oluşturmak Türkiye'ye de, 65. Hükümet'e de, kabine üyelerine de haksızlık olur' dedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...