Tgrt Haber
29 Nisan 2016 14:29

Yıllar sonra Akşener’den faili meçhul itirafı

Paralelin oyunuyla MHP genel başkanlığına aday olan Meral Akşener ‘Faili meçhuller kabulümdür' dedi.

Yıllar sonra Akşener’den faili meçhul itirafı
meral akşener, itiraf,

Meral Akşener, Balıkesir’de Gala Yaşam Merkezi’nde yaptığı konuşmada bir döneme damgasını vuran faili meçhul cinayetlere sahip çıktı.

Sorumluluk benimdir

Akşener, “Ben, İçişleri Bakanlığı yaptığım dönemde tarihin en uzun, en geniş, en kapsamlı sınır ötesi harekâtına imza atmış bir bakanım. Utanarak söylüyorum bazıları diyor ki sosyal medyada “Meral Akşener MHP’ye genel başkan olmasın, faili meçhullerin sorumlusu O’dur” diyorlar. Ne derseniz deyin hepsi kabulümdür. Bu ülke için, bu milletin birliği beraberliği için bir şey yapılması gerekiyorsa yapmışımdır, sorumluluğunu da sonuna kadar alıyorum” dedi.

SAHTE KAHRAMAN DEĞİLİZ  

Faili meçhul itirafının ardından paralel yapının MHP projesi Meral Akşener sözlerine şöyle devam etti: Sizi gidi korkak kediler ben asla çıkıp da kandırıldım demeyeceğim.

Kaçmak yok!

Neye imza attıysam bildim, karşılığında ne sorumluluk almam gerekiyorsa da alırım. Kaçmak yok, göçmek yok, eğilmek yok, yıkılmak yok. Çünkü biz ülkücüler sahte kahramanlar değiliz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...