Tgrt Haber
24 Ağustos 2014 20:28

Kalp cerrahı Bingür Sönmez'i yaralayan kişi tutuklandı

Sarıkamış Dayanışma Grubu Başkanı, Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Sönmez'i silahla yaraladığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen eski Sarıkamış Belediye Başkanı Özbilen tutuklandı.

Kalp cerrahı Bingür Sönmez'i yaralayan kişi tutuklandı
bingür sönmez,sarıkamış,kars,yaralama olayı,

Sarıkamış Dayanışma Grubu Başkanı, Kalp ve Damar Cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez'i silahla yaraladığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen eski Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen tutuklandı Emniyetteki işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Özbilen, 'kasten adam öldürmeye teşebbüsten' tutuklandı.
Ambulans uçakla İstanbul'a getirildi
Bu arada, Prof. Dr. Sönmez, Kars Kafkas Üniversitesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesindeki tedavisinin ardından Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Atatürk Havaliman'na getirildi.Sedyeyle uçaktan indirilerek, Genel Havacılık Terminali'nde bekletilen ambulansa alınan Sönmez, sağlık durumunu soran gazetecilere el salladı.Durumunun iyi olduğunu belirten Sönmez, daha sonra ambulansla Şişli'deki Memorial Hastanesine götürüldü.Hastane yönetimi ve CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt tarafından karşılanan Sönmez, Kalp ve Damar Cerrahi Servisi'ne alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...