Tgrt Haber
14 Kasım 2014 20:23

DSÖ'den Ebola hakkında kritik açıklama

Dünya Sağlık Örgütü'nden Ebola aşısı üzerinde çalışan uzman Martin Friede, "Elimizde hazırda umut verici çok ilaç yok" dedi.

DSÖ'den Ebola hakkında kritik açıklama
dsö, ebola, aşı,

Dünya Sağlık Örgütü'nden Ebola aşısı üzerinde çalışan uzman Martin Friede, "Elimizde hazırda umut verici çok ilaç yok" dedi. BM Cenevre Ofisi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Friede, Ebola hastalarının su kaybının ağızdan sıvı alımı ya da serum ile giderilmesinin tedaviye katkı sağladığını söyledi. Ebola ile mücadelede insanların tedaviye cevap verip vermediği kanıtlanmayan birçok yöntemi denediğini ifade eden Friede, "İnsanların gümüşten, yeşil çaya pek çok yöntem kullandığını duyuyoruz" dedi. Uzmanların Ebola ile mücadelede pek çok deneysel müdahale üzerinde çalıştıklarını söyleyen Freide, "Elimizde hazırda umut verici çok ilaç yok" ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...