Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Nisan 2018 10:50

Çocuk gelişimine Feng Shui ile pozitif katkı projesi geliştirildi

Feng Shui uzmanı Ceren Sakin, çocuk gelişimine pozitif yönde katkı sağlayan, çocuğun teknolojik sapkınlıklarına tedbir getiren ve eğitime odaklı ilerlemede etkin rol oynayan yeni projesini tanıttı.

Çocuk gelişimine Feng Shui ile pozitif katkı projesi geliştirildi
çocuk gelişim,

Uzman Sakin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“İç mimari ile harmanlanmış Feng Shui felsefesini, çocuk gelişimini esas alarak sil baştan yapılandırdık. Uygulandığı alanların enerjisini kontrol altına alarak yetişkinlerin düşünme ve sonuç odaklı hareket kabiliyetini arttıran ve stresi azaltan projemiz, çocuğun iç dünyası ile yaşam alanı arasında pozitif bir denge kuruyor. Bu sayede dış dünya ile doğru iletişimi kurabilen bireylerin yetiştirilmesi ve ebeveynlerin çocukları üzerindeki kaygı alanlarının azaltılması da planlanıyor.

Çocuk gelişimine Feng Shui ile pozitif katkı projesi geliştirildi

Projemiz intihar ve sapkınlığa tedbir sağlayacak

Yaşam alanları, kişilerin olumlu ya da olumsuz yönde etkilenmesine ve ruh hallerinin negatif ya da pozitif yönde değişim göstermesine sebep oluyor. Özellikle güneş ışığından tamamen ya da kısmen yoksun olan coğrafi bölgelerde intihar olaylarına sıklıkla rastlanmasının sebebi de buna dayanır. Doğal ve yapay ışık alanları, renk, ses, koku, havalandırma sistemi ve daha birçok ince mimari detay üzerinde gerçekleştirilen uyum ile o alanda bulunan kişilerin verime odaklı artırımı sağlanabilir. Bu geliştirme yetişkin bireyler üzerinde %70 oranında, gelişim çağındaki bireyler üzerinde ise %99 oranında iyileştirme gerçekleştirir.

Sosyal anlamda yaşama entegre olabilen bilinçli bir neslin temeli atılacak

Feng Shui felsefesi esas alınarak iç mimari düzenlemesi yapılmış alanlar sayesinde sosyal anlamda yaşama kolaylıkla entegre olabilen bir neslin temellerini atıyoruz. Bilinçli yetişen bireylerin savunma mekanizmaları, bedensel otomasyon ile her türlü sapkınlığa ve kötü alışkanlığa karşı koruma sağlıyor. Yanı sıra kişilerin haritasında (Çin Astrolojisi) depresyona olan meyilli ya da madde kullanımına açık olup olmadığı gibi ileri dönemde sorun yaşatacak durumlar da görülebiliyor. Söz konusu detayların tespiti sonrasında yani ikinci aşamada, kuluçka devresindeki olumsuzluklar dengeye alınıyor ve gelişim süreci içinde elim bir olayla henüz karşılaşmadan tedbir sağlanıyor. Özünde, konu tamamen bilimselliğe dayanmaktadır. Örneğin; birey madde bağımlılığına yatkınlık gösteriyor ve bu durum haritasındaki metal elementinin fazlalığından kaynaklanıyor ise profesyonel danışmanlık hizmeti sağlanarak metal elementinin azaltılmasına yönelik çalışma başlatılmalıdır. Bunun gibi yüzlerce olgunlaştırma türevi mevcut. Hizmet, herkes için farklı bir tanımlama yapılmasına ve işlemlerin bilinçli bir şekilde sürdürülmesine dayanıyor.
Daha güzel bir yaşam için, pozitif etkenlerin yoğunlaştırılması esasına dayanan ve iç mimari ile bütünleşik olan Feng Shui felsefesi, gelecek neslin kurtarıcısı olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...