Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Haziran 2014 16:26

Dr. Mehmet Öz senatoda ifade verdi, işte sebebi

ABD'de kendi adıyla yayınlanan televizyon programın sunuculuğunu yapan Dr. Mehmet Öz, Missouri Senatörü Claire McCaskill tarafından Diyet ilaçlarını övdüğü gerekçesiyle çağrıldığı ABD Senatosu'nda ifade verdi.

Dr. Mehmet Öz senatoda ifade verdi, işte sebebi
dr mehmet öz,senato,ifade,mahkeme,senato,

Amerikan Senatosu karşısında kendisini savunmak zorunda kalan Öz, önceki yıllarda yayınlanan televizyon programlarında yeşil kahve çekirdeğinin kilo vermeyi sağladığını öne süren açıklamaları yüzünden mahkemelik oldu
Dr. Öz hakkında suç duyurusunda bulunan Senatör McCaskill duruşma sırasında, “Programında birçok güzel şey yapıyorsun. Ama neden bu tür ürünlerin işe yaramadığını bilmene karşın bunları söylüyorsun anlamıyorum" diye konuştu.Önerdiği ilaçların işe yaradığına inandığını belirten Öz de, bu ilaçları kendisi ve ailesinin de denediğini söyledi. Doktor olarak işinin gereksinim duyan insanlara yardım etmek olduğunu belirten Öz, insanlara umut olabilecek bir ürünü onlara tanıtarak kendilerine yardımcı olduğunu savundu. Öz, bu ilaçların diyet ve egzersiz yapmadan uzun süreli çözüm üretmeyeceğini de söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...