Tgrt Haber
17 Nisan 2018 03:29

Kilo vermede kaloriye dikkat!

Bu kaç kalori? Az yiyor ama kilo veremiyorsanız bu soruyu sorun. 1 dilim ekmek kaç kalori, 1 patates 1 hamburger, 1 porsiyon biftek ya da 1 portakal kaç kalori eder. Kalori cetveli ile yiyeceklerin değerini öğreneceksiniz. İşte yiyeceklerin kalori cetveti ve kaç kalori sorusunun yanıtı;

Kilo vermede kaloriye dikkat!
kilo verme,

Önünüze ne gelirse yemeden önce mutlaka bu kaç kalori diye sorun. 1 dilim ekmeğin kalorisinden bir portakala, 1 tabak makarnadan 1 patatese kadar her yiyeceğin bir kalori değeri var. Onca rejime rağmen kilo veremiyorsanız belki de yiyeceklerin kalori değerleri hakkında yeterli bilgiye sahip değilsinizdir. Neden derseniz? Mesela 1 dilim ekmeğin kalorisi 1 kilo mantardan çok fazladır. Sayı da ebattan çok daha önemlisi yiyeceğin kalori değeri. Size önerimiz et ürünlerinden ekmek türlerine, meyve ve sebzelerden tatlılara kadar herşeyin kalorisi hakkında bilgilenmek. Sizlere tüm bu yiyeceklerin kalori cetvellerini hazırladık.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...