Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Kasım 2017 10:13

Kirli çevre otizmi körüklüyor

Dünyada her geçen yıl artan kanser, otizm vakaları ve İmmunoloji ilişkisi ilk kez İstanbul’da düzenlenecek olan ‘Uluslararası İmmünoloji, Otizm ve Kanser’ konulu konferansta masaya yatırılacak.

Kirli çevre otizmi körüklüyor
sağlık,,otizm,

Ziyneti Kocabıyık - Konunun uzmanları yeni gelişmeleri ve araştırmaları kamuoyuyla paylaşacak. 19 Kasım Pazar günü Sofa Hotel’de gerçekleştirilecek olan toplantıda, çalışmalarında bağışıklık sistemi için besinlerin önemine dikkat çeken Dünya Sağlık Vakfı Başkanı Prof. Emar Vogelaar, dünyada ve ülkemizde artan kanser ve otizm vakalarının bağışıklık sistemiyle ilgili ilişkilerine değinerek sağlıklı nesiller yetiştirilmesi konusunda katılımcılara önemli bilgiler aktaracak. Prof. Dr. Vogelaar çevre kirliği, teknolojik kirlenme ve yanlış beslenmenin kanser ve otizm vakalarını arttırdığını savunuyor.

tuzla evden eve nakliyatüsküdar evden eve nakliyat
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...