Tgrt Haber
05 Şubat 2016 13:28

Müezzinoğlu Cizre'de sağlık ekibiyle görüştü

Bakan Müezzinoğlu, Cizre'nin Cudi Mahallesi'ndeki bir binada bulunduğu iddia edilen yaralılar için güveli bölgede bekleyen sağlık ekibiyle görüştü.

Müezzinoğlu Cizre'de sağlık ekibiyle görüştü
sağık bakanı,müezzinoğlu,ambulans,

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Cizre Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.Müezzinoğlu, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonun sürdüğü Şırnak'ın Cizre ilçesine geldi. Cizre Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunan Müezzinoğlu, yeni doğum yapan bir kadını ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileklerini iletti.
Kadının yeni dünyaya getirdiği bebeğe "Ahmet" adını vererek altın hediye eden ve sağlıklı bir ömür geçirmesi temennisinde bulunan Müezzinoğlu, daha sonra hastane çalışanlarıyla bir araya geldi. Müezzinoğlu, özverili çalışmalarından dolayı personeli kutlayarak sorunlarını dinledi.
Güvenli bölgede bekleyen sağlık ekibiyle görüştü
Müezzinoğlu, hastane ziyareti sonrası Cudi Mahallesi'ndeki bir binada bulunduğu iddia edilen yaralılar için Nusaybin Caddesi'nde güvenli bölgede bekleyen sağlık ekibiyle görüştü. Ekiplerle fotoğraf çektiren Bakan Müezzinoğlu, personelin bölgedeki çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...