Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Mart 2017 17:19

Saç tipinize uygun ideal saç bakım önerileri

Saç bakımı yapmak kolay olduğu kadar da aslında oldukça dikkat gerektiren bir durumdur. Peki, neden dikkat edilmesi gerekmektedir?

Saç tipinize uygun ideal saç bakım önerileri
saç bakımı

Çünkü en ideal saç bakımı için saç tipinin bilinmesiyle birlikte, saçın hangi eksikliğini ya da hasarını onarmak amacıyla bakım yapıldığını da bilmek gerekmektedir. Bilinçsizce sadece bir bakım ürünü olduğu için saçta kullanılan ürünler etki göstermez ve saçınızda onarma yapmayacağı gibi gereksiz bir ağırlık hissi de verir. Saç bakımı ürünü seçiminde muhakkak saç tipi bilinmelidir. Kuru, yağlı, karma; ince telli, kalın telli; yıpranmış saç uçları, kurumuş saç gövdesi, gergin saç derisi, seyrekleşen saçlar, cansız ve mat görünüm, yoğunluk ve hacim kaybı gibi çeşitli sorunlara çözüm olarak Kerastase saç bakımına dair geniş bir yelpazeden ihtiyaçlarınızı karşılamaya yönelik ürünler sunuyor. Sülfat ve paraben içermemesi, alerjiye sebep olabilecek riskli maddelerin içeriğinde bulunmaması Kerastase ürünlerinin, saç bakımı konusunda profesyonel destek vermesini sağlıyor. Kerastase saç bakımı için geliştirdiği özel ve oldukça etkili formülleri ile yıpranmış saçlara, asi saçlara, boyalı saçlara, kuru saçlara, çeşitli faktörlerden dolayı problem yaşayan saçlara, doğal saçlara, yoğunluğunu kaybetmiş saçlara ve daha birçok sebeple bakım ihtiyacı duyan saç tiplerine en ideal bakımı yaparak besliyor. Sadece standart saç sorunları ile ilgilenmekle sınırlı formüle sahip olmayan zengin içerikli Kerastase, dökülen saçlara, kök hücre desteğine ihtiyaç duyan saçlara, çeşitli hormon sebeplerinden dolayı dökülme ve incelme yaşayan erkeklere de saç bakımı hususunda gereken desteği sağlamaktadır. Saç dökülmesine karşı içeriğinde mevcut olan biyotin sayesinde saç kalitesinin arttırılmasına yardımcı olan ürünlerde düzenli kullanımla etkili ve hızlı sonuç elde edilir. Kerastase saç bakımını şampuan, saç boyası, saç kremi, maske, saç yapısına zarar vermeyen şekillendiriciler(jöle, köpük, sprey vb.) ve serum ile farklı yöntemlerin uygulanmasına zemin hazırlayarak yapmaktadır.

Kerastase Densifique ile saçlara yoğunlaştırıcı bakım uygulayın

Dış faktörlere bağlı olarak ya da genetik bazı sebeplerden dolayı saçlarda seyrelme ve cansızlaşma görülür. Kerastase Densifique serisi, kök hücre araştırmaları sonucu geliştirilmiştir. Erkeklerde görülen bir saç sorunu olması sebebi ile erkekler için özel olarak geliştirilen ürün serisinin içeriği saç yoğunluğunu artırmayı hedef alarak tasarlanmıştır. Zengin içeriğinde bulunan Biyotin ile saç kalitesi arttırılırken, özel polimerler ile de saçın daha dolgun görünmesi sağlanıyor. Kerastase Densifique, uygulandığında saçların daha uzun süre dolgun görünmesini sağlarken, canlılık ve hacim vererek kuvvetlendiriyor. Saçları yoğunlaştırmak için özel olarak formüle edilen Kerastase Densifique serisi şampuan, serum, saç kremi, bakım kremi, aktivatör, maske, saç köpüğü ve şekillendirici olarak ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır. Kerastase Densifique saç yoğunlaştırıcı şampuanlar, uygulandığında saçı kökten itibaren uyararak, saçlarda canlılığı sağlar. Derinlemesine temizlik sunarak, saç derisini arındırır. Arınmış ve uyandırılmış kökleri Densifique serum bakımına hazır hale getirir. Tüm saç tiplerinde günlük kullanıma uygun olan şampuan türleri, saçlarda azalma sorunu yaşayanlar ve zayıf saç yapısındaki saç yoğunluğunu korumak isteyenler için idealdir. Densifique serisinin saç bakımında oldukça etki gösteren ürün olan serumlar ise adeta bir gençlik aktivatörüdür. Saça gençlik iksiri veren serum ile köklerde gençlik belirtileri desteklenir ve saç yoğunluğunda artış görülür. Ayrıca yaşlanma izleri de giderilir.

Kerastase Elixir Ultime ile saçlara argan yağı takviyesi yapın

Gücünü kaybetmiş saçları E vitamini ile besleyen Kerastase Elixir Ultime serisi, güçlü bir antioksidan görevi görmektedir. İçeriği argan yağı ile zenginleştirilen seri, saçları dış etkenlere karşı koruyarak kaybedilen canlılığın geri kazanılmasını sağlar. Kaybedilen canlılığı saç köküne ve tellerine tekrar kazandırmak için yüksek oranda E vitamini ile desteklenen Elixir Ultime, saç köküne ideal beslemeyi yapıyor. Vitaminli içerik kan dolaşımının hızlandırılmasını sağlayarak, saçın nem dengesini düzenlemektedir. Saça genel bakım yaparken bir yandan da saç gövdesinde her bir saç teli için ayrı ayrı bakım yapmaktadır. Saç telleri arasında kuru, kırılgan, solgun olanları tespit ederek, daha sağlıklı ve canlı saç yapısına ulaşmak için argan yağı ile nemlendirir, canlandırır ve besleyici bakımı yapar. Yeniden düzenlenen saçlar, parlaklık, esneklik ve güç kazanarak hacim kazanır. Kerastase Elixir Ultime serisi içerisinde saç banyosu, saç bakım kremi, serum, maske, bakım sütü, hacim veren sprey ve şampuan bulunuyor. Şampuan ve saç banyosu ürünlerini saç tiplerine göre ayıran Kerastase Elixir Ultime, kalın telli saçlar ile ince telli saçları ve boyalı saçları düşünerek içerik geliştirmiştir. Saçlara parlaklık verirken saçta yağlı bir his bırakmayan seri, saç bakımı sonrası saçların hafiflemesini sağlarken dış etkenlere karşı korumaya alıyor. Çevresel faktörler ve düzleştirici, şekillendirici gibi durumlara karşı saç üzerinde bir kalkan oluşturarak zarar verebilecek her türlü durumun önüne set kurar. Kerastase Elixir Ultime, argan yağı takviyesi ile saçlara gereken bakımını yaparken,  kontrol edilmesi zor saç tellerini yatıştırır. Kerastase saç bakım ürünleri ile saçlarınızın her türlü sorununu çözmüş olmanın rahatlığı ile günlük yaşamanıza devam edebilirsiniz.

Kaynak: www.tahtatarak.com

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...