Tgrt Haber
28 Eylül 2015 18:46

Sigarayı bırakması için taahhütname imzalattı

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, 33 yaşındaki gence sigarayı bırakması için taahhütname imzalattı.

Sigarayı bırakması için taahhütname imzalattı
sigara, sağlık bakanı,

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'nın Orhangazi ilçesinde esnaf ziyareti esnasında karşılaştığı 33 yaşındaki gence, sigarayı bırakması için taahhütname imzalattı.

Camikebir Mahallesi'nde esnafı ziyaret eden Müezzinoğlu, bu sırada bir oto yıkamacıda oturan Ömer Faruk Küçük'ün önünde sigara paketi görünce, ondan sigarayı bırakmasını istedi.

Küçük'ten sigarayı bırakma sözü alan Müezzinoğlu, cebinden çıkardığı not kağıdına "Ömer Faruk Küçük, 28 Eylül 2015 tarihi itibarıyla sigarayı bıraktığımı Sayın Sağlık Bakanımıza taahhüt ediyorum" notunu yazdırdı.

Not kağıdına iş yerinden bir de şahit ismi kaydettiren Müezzinoğlu, daha sonra gençten eşini aramasını istedi. Telefonu alan Müezzinoğlu, Ömer Faruk Küçük'ün öğretmen olan eşi Esra Küçük'ün yeni eğitim öğretim yılını kutladıktan sonra eşinin kendisine sigarayı bırakma taahhüdünde bulunduğunu söyledi.

Bakan Müezzinoğlu, danışmanı vasıtasıyla gencin telefon numarasını alıp, sigarayı bırakıp bırakmadığını hem eşinden hem de kendisinden sorarak zaman zaman kontrol edeceğini ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...