Tgrt Haber
19 Ocak 2017 09:57

Vazelin saça sürülür mü, Saça iyi gelirmi, saça faydaları neler?

Vazelin, ABD'li bir kimyager tarafından tesadüfen bulunan balmumu ve mineral yağ karışımı binbir derde deva bir maddedir.

Vazelin saça sürülür mü, Saça iyi gelirmi, saça faydaları neler?
vazelin,krem,mavi kadın,

Vazelinin özellikle kozmetik sektöründe kullanımı oldukça yaygındır. Vazelin saça iyi gelir mi? makalemizde vazelinin saça faydaları ve vazelin saça nasıl uygulanır? konusuna yer verdik.

Vazelin saça nasıl sürülür?

Vazelin, yoğun bir madde olduğundan, doğrudan saça, saç diplerine uygulamak, saç köklerindeki gözeneklerini tıkayabilir, saçın aşırı yağlanmasına neden olabilir. Bu nedenle vazelini saçınız için kullanmadan önce benmari usulü eritin. Yani saçınızın gürlüğüne göre 1-2 yemek kaşığı vazelini cam şişeye yahut kaseye koyun. Altına sıcak su koyup, sıcak suda bulunan cam şişenin içindeki vazelinin sıcağın etkisiyle erimesini bekleyin. Bunu yaparken vazelinin için su kaçmamasına dikkat edin. Eriyip sıvı kıvama gelen vazelini haftada 1-2 kez saçlarınıza, saç diplerinize sürün.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...