Tgrt Haber
16 Şubat 2014 22:54 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:08

2014 Survivor’a Survivor'a katılacak isimler

2014 Survivor’a kimler katılacak Survivor'a katılacak isimler belli oldu. İşte o liste

2014 Survivor’a Survivor'a katılacak isimler
Acun Ilıcalı, Survivor 2014 yarışması, 2014 Survivor, Survivor katılacak isimler

Bu sene Survivor'a Seranay Aktaş, Tolga Karel, Duygu Bal, Merve Aydın, Ahmet Dursun ve Alpay Özalan'ın katılacağı kesinleşti, Survivor ne zaman başlıyor, Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor'a bu sene katılacaklar hakkında bilgi. Acun Ilıcalı, Survivor 2014 yarışmasına katılacak iki ismi daha Twitter hesabından duyurdu.İşte başarılı yapımcı Acun Ilıcalı'nın Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler twitleri Acun Ilıcalı, 2014 Survivor yarılmasına katılacak iki ünlünün daha ismini açıkladı. Acun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “Londra Olimpiyatları'nda koşan Milli atletimiz Merve Aydın ve Milli voleybolcumuz Duygu Bal Survivor'da. Olimpik Survivor'a hazır olun” dedi. Acun Ilıcalı yarışma için Duygu Bal'la görüştüğünü daha önceden duyurmuş, ancak kesin cevap alana kadar bir açıklama yapmayacağını söylemişti. Dünyanın en zor yarışması Survivor 2014 Ünlüler ve Gönüllüler mart ayından itibaren Star TV ekranlarında olacak. Acun Ilıcalı, Survivor için yarışmacıları belirliyor. 2 eski Milli futbolcuyu yarışmaya katmak isteyen Acun, futbolseverlerin de ilgisini çekmek istiyor. Acun Ilıcalı, Tolga Karel'in yarışmaya katılacağını açıklanmasının ardından ikinci bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Başarılı yapımcı, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin formasını giyen Alpay Özalan'ı yarışmaya dahil edecek.
BEŞİKTAŞ TARAFTARININ SEVGİLİSİ
Acun'un bir diğer teklifi ise Beşiktaş taraftarının sevgilisi Ahmet Dursun'a oldu. Geçtiğimiz günlerde Eyüpspor ile sözleşme imzalayan Ahmet Dursun, futbol hayatına devam etmek isterse Acun Ilıcalı'nın teklifini geri çevirecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...