Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 May 2014 09:01 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:08

Bakan Yıldız açıkladı, 'Ölü sayısı 282'ye yükseldi'

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Soma'daki maden faciasında ölenlerin sayısının 282'ye yükseldiğini söyledi.

Bakan Yıldız açıkladı, 'Ölü sayısı 282'ye yükseldi'
manisa,maden faciası,son durum,ölü sayısı,GÜNCEL,somada facia,ölü,taner yıldız,bakan yıldız,son dakika,GÜNCEL haberleri,

Kurtarma çalışmaları hakkında sabah saatlerinde bir açıklama yapan Bakan Yıldız, maden faciasında ölenlerin sayısının 282'ye yükseldiğini belirtti.Bakanı Yıldız, hayatını kaybeden 217 işçinin naaşının ailelerine teslim edildiğini ifade ederek son 12 saatte canlı çıkarılan işçinin bulunmadığını kaydetti.

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: Hastanelerde yatan 27 hasta var Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da Soma'daki maden faciasının ardından şu anda hastanelerde 27 yatan hasta bulunduğunu söyledi.

Kurtarma çalışmaları yeniden başladı

Bu arada, dün gece madendeki hava yönünü değiştirmek için ara verilen kurtarma çalışmalarına yeniden başlandı. Maden içerisindeki gaz tahliye etmek için dün akşam geç saatlerde durdurulan arama çalışmalarına sabah saatlerinde yeniden başlatıldı. Madenci yakınlarının kazanın meydana geldiği bölgedeki bekleyişleri sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...