Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 May 2014 21:24 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:08

Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı için o isme yeşil ışık yaktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kemal Derviş'le görüştü.

Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı için o isme yeşil ışık yaktı
kemal kılıçdaroğlu,köşk,adaylık,yeşil ışık,kemal derviş,

Çıkışta gazetecilere konuşan Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığına aday olarak Kemal Derviş'i mi düşünüyorsunuz? sorusuna, 'Neden olmasın' şeklinde cevap verdi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beyoğlu Gümüşsuyu'nda Kemal Derviş'le görüştü. Çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan Kılıçdaroğlu, "Ekonomiyi tartıştık. Dünyayı, Türkiye'yi, geleceği tartıştık. Güzel bir sohbet oldu." diye konuştu.Cumhurbaşkanlığıyla ilgili soruya, "Öyle bir şey şu an için söz konusu değil. Biz, şu an kişileri tartışmıyoruz. Tartıştığımız konu cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturacak kişinin nitelikleri ne olmalı? Halkımız nasıl bir cumhurbaşkanı istiyor? Bunu tartışıyoruz. Bu da doğal olarak görüşülmesi gerekiyor. Önce niteliklerini tartışmalıyız. Çünkü cumhurbaşkanı olacak kişi Türkiye'yi temsil edecek, bizi onurlandıracak. Bütün dünyada temsil edecek. Onun temiz, bilgili birisi olmasını istiyoruz. Ülkedeki bütün insanların kucaklamasını istiyoruz. Bunları tartıştık." şeklinde cevap verdi.
''NİÇİN OLMASIN!''
Kılıçdaroğlu, daha sonra Kemal Derviş'i mi düşünüyorsunuz şeklindeki soruya ise, "Niçin olmasın." dedi ve gülümseyerek oradan ayrıldı.Kemal Derviş de çıkışta bekleyen gazetecilere, "Biz her zaman görüşüyoruz. Ben zaten CHP'liyim . Ekonomiyi, siyaseti bu tür şeyleri görüşüyoruz." Diye konuştu. Cumhurbaşkanlığı konusundaki soruyu cevapsız bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...