Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Haziran 2014 14:24 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:08

Abdullah Gül'den cumhurbaşkanlığı için önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tekirdağ'da gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Abdullah Gül'den cumhurbaşkanlığı için önemli açıklamalar
abdullah gül,cumhurbaşkanlığı seçimi,önemli açıklamalar,tekirdağ,gazeteciler,

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Cumhurbaşkanlığı seçimi, Türkiye'nin şu anda esas gündemi. Bunu daha önce de söyledim, takvimin işlediğini söyledim ve giderek artık Yüksek Seçim Kurulu'nun ilan ettiği sürece yaklaşıyoruz. İlk defa halkın seçecek olması cumhurbaşkanını, bu sefer biraz daha farklı kılıyor" dedi.
İşte Gül'ün konuşmasından satırbaşları;
--"İlk defa halk, direkt olarak cumhurbaşkanını seçecek. Daha önce de söyledim, tabii adaylar çıkacak. Coğulculuk bizim en büyük zenginliğimizdir. Adaylar, yavaş yavaş belli olmaya da başladı. Kısa süre içerisinde bütün adaylar belli olacak. Tabii ki ben Cumhurbaşkanı olarak anayasa gereği siyaset üstü tavrımı sürdürmek zorundayım. Ama şu da bir gerçek ben muhakkak ki AK Parti'nin kurucularındanım, dolayısıyla kurucuyum ve bütün kademelerde de bulundum. Dolayısıyla tüm bu konuları biz kendi aramızda da şüphesiz ki değerlendireceğiz"
-Irak'taki ateş mezhep çatışması şeklinde gelişiyor
-Türkiye bölgede güvenli bir ada olduğunu göstermeli

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...