Tgrt Haber
06 May 2014 20:39 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:08

Youtube yasağı kalktı mı işte mahkemenin Youtube kararı

Geçtiğimiz aylarda erişime kapanan Youtube sitesi ile ilgili olarak Ankara idare mahkemesi yasağın durdurulması talaebiyle açılan davayı görüştü. Ve engelleme kararının durdurulmasına karar verdi? Peki şimdi ne olacak ? Youtube açılacak mı? Youtube erişim yasağında son gelişmeler ve Youtube ile ilgili herşey tgrthaber.com.tr'de.

Youtube yasağı kalktı mı işte mahkemenin Youtube kararı
youtube yasağı, youtube yasağı kalkıyor mu, yotube yasak, youtube ne zaman acılacak, Ankara,Suriye,Gölbaşı,Youtube,Dışişleri Bakanlığı,

Geçtiğimiz aylarda erişime kapanan Youtube sitesi ile ilgili olarak Ankara idare mahkemesi yasağın durdurulması talaebiyle açılan davayı görüştü. Ve engelleme kararının durdurulmasına karar verdi? Peki şimdi ne olacak ? Youtube açılacak mı? Youtube erişim yasağında son gelişmeler ve Youtube ile ilgili herşey tgrthaber.com.tr'de. Ankara 4. İdare Mahkemesi, YouTube'a erişimin engellenmesiyle ilgili kararın yürütmesinin durdurulması talebiyle YouTube'un avukatı Gönenç Gürkaynak'ın başvurusunu görüşerek karara bağladı. Mahkeme heyeti, yürütmeyi durdurma yönünde karar verdi.İdare Mahkemesi’nin kararı henüz Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’na (TİB) ulaşmadı. TİB’in idare mahkemesinin kararına itiraz hakkı bulunuyor. Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı, YouTube’a erişimin engellenmesine karar vermişti. Karara gerekçe olarak Dışişleri Bakanlığı’nda yapılan gizli Suriye toplantısına ilişkin ses kayıtlarının yayınlanması gösterilmişti. Daha önce Gölbaşı Sulh Ceza Mahkemesi de erişim yasağının kaldırılması yönünde karar vermiş, ancak bu karar Gölbaşı Asliye Ceza Mahkemesi’nce yok hükmünde sayılmıştı. Youtube'a Kürkiye'den erişim yaklaşık 40 gündür sağlanamıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...