Tgrt Haber
22 Ocak 2016 16:51 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:54

Son Dakika Kamer Genç öldümü işte son durum Kamer Genç kimdir detaylar burada

Kamer Genç öldümü, Kamer Genç'in son sağlık durumu nasıl gibi sorular merak ediliyordu. Kanser tedavisi gören ve sağlık durumu kötü olan Kamer Genç'ten kötü haber bu gün geldi. Kamer Genç'in son durumu ve hayatını kaybettiği detayları haberimizde.

Son Dakika Kamer Genç öldümü işte son durum Kamer Genç kimdir detaylar burada
kamer genç, kamer genç öldü, kamer genç sağlık durumu, kamer genç vefat, chp kamer genç,

Kamer Genç öldümü, Kamer Genç'in son sağlık durumu nasıl gibi sorular merak ediliyordu. Kanser tedavisi gören ve sağlık durumu kötü olan Kamer Genç'ten kötü haber bu gün geldi. Kamer Genç'in son durumu ve hayatını kaybettiği detayları haberimizde. Kamer Genç Son Sağlık Durumu Nedir? Kamer Genç Kimdir? - Kamer Genç Sağlık Durumu Haberi ile ilgili merak edilen tüm bilgiler ve detaylar en son dakika bilgileri ile 22 Ocak 2016 Cuma tarihinde yayınlanan haberimizde.CHP’nin Tunceli eski milletvekili Kamer Genç hastaneye kaldırıldı. Sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılan Kamer Genç’in sağlık durumunun ciddi olduğu alınan bilgiler arasında. Bir süredir Amerika’da pankreas kanseri tedavisi gören Genç, 2015 seçimlerinde sağlık sorunları nedeniyle aday gösterilmeyen Kamer Genç'in, özel bir hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. Bir süredir kanser tedavisi gören eski Tunceli Milletvekili Kamer Genç, 76 yaşında hayatını kaybetti.

KAMER GENÇ ÖLDÜ

23 Şubat 1940 tarihinde Tunceli’nin Nazimiye ilçesinde dünyaya gelen Genç; Pankreas kanseri tedavisi gördüğü hastanede vefat etti.

BUGÜN KILIÇDAROĞLU ZİYARET ETMİŞTİ

Kamer Genç, SHP, DYP ve son olarak da CHP milletvekili olarak görev yapmıştı. Kamer Genç’i bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ziyaret etmişti.

CHP'nin 6 dönem milletvekilliği yapmış Tunceli Eski Milletvekili Kamer Genç, pankreas kanseri teşhisiyle uzun bir süre Amerika'da tedavi görmüştü. Tedavinin ardından mayıs ayında Türkiye'ye dönen Genç, memleketi Tunceli'de CHP'li milletvekilleri ile seçim çalışmalarına katılmıştı. Genç, geçtiğimiz gün hastalığının ağırlaşması nedeniyle Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Yapılan ilk müdahale sonrasında Genç’in Ankara’da özel bir hastaneye nakledildiği alınan bilgiler arasında idi.

KAMER GENÇ KİMDİR?

Kamer Genç 23 Şubat 1940 Tunceli’nin  Nazimiye ilçesine bağlı Ramazanköy'de doğdu. 1960 yılında Ankara Maliye Okulu’na yatılı olarak girdi. 1966 yılında Ankara İktisadi Ticari İlimler Akademisi'ni (Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi) bitirmiştir. Maliye Bakanlığı'nda staj yaptıktan sonra Bingöl'e vergi kontrol memuru olarak atanmıştır. 1966’da Danıştay sınavını kazanması sonrasında ilkokuldan beri tanıdığı Sevim Genç'e eevlenme teklif ederek 1967 yılında evlenmiştir. İki çocuk babası olan Kamer Genç 6 Dönem boyunca TBMM’de Tunceli Milletvekili olarak görev yapmıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...