Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Şubat 2014 21:02

Paciencia, 'Beklenen sakinliği gösteremedik'

Kayserispor Teknik Direktörü Domingos Paciencia, deplasmanlarda ikinci yarılarda sakin kalmayı ve konsantrasyonu korumada sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Paciencia, 'Beklenen sakinliği gösteremedik'
domingos jose paciencia, kayserispor, futbol haberleri, süper lig, Kayserispor haberleri

Paciencia, 2-1 kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, maça iyi başladıklarını belirterek, "Oyunun iyi götürmesini bildik. Yeteri kadar gol pozisyonuna da girdik, golü de attık. 2 tane de net pozisyondan yararlanamadık, Eğer onları gole çevirsek farklı olabilirdi." dedi. İkinci yarının ilk bölümlerinde dikkatli olmaları gerektiğini soyunma odasında konuştuklarını kaydeden Paciencia, şöyle devam etti: "Ama bunu başaramadık ve 2 gol yedik. Sonradan tekrara maça ortak olmaya çalıştık. Beraberliği yakalayacak pozisyonları da ürettik ama maalesef başarılı olamadık. İkinci yarılarda beklenen sakinliği ve konsantrasyonu tutamadık ve mağlup olduk. Özellikle deplasmanlarda bu sıkıntıyı yaşıyoruz."
FUTBOLCULARIN DEĞERLENDİRMESİ
Okay Yokuşlu da maçın ilk yarısında fena oynamadıklarını belirtti. Kontrollü bir oyun oynadıklarını anlatan Okay, "Golü bulduktan sonra skoru korumaya gittik ve içeri galip girdik. Ama ikinci yarıya Trabzonspor çok baskılı başladı. Fakat biz buna karşı koyamadık. Trabzonspor 15 dakikalık bir tempo yükseltti ve golleri buldu. Sonrasında tekrar maçı çevirmeye çalıştık ama başarılı olamadık." dedi. Levent Gülen ise ilk yarı iyi oynadıklarını, ancak ikinci yarıya kötü başladıklarını ifade etti. Yine de oyluna ortak olmaya çalıştıklarını kaydeden Levent, maçı berabere getirmek için yakaladıkları fırsatları ise değerlendiremediklerini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...