Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Şubat 2014 17:19

Fenerbahçe'den İbrahim Hacıosmanoğlu açıklaması

Fenerbahçe, Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu ve bordo-mavili kulübün basın sözcüsü Yakup Aslan hakkında bir açıklamada bulundu.

Fenerbahçe'den İbrahim Hacıosmanoğlu açıklaması
fenerbahçe,ibrahim hacıosmanoğlu,açıklama,

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Bir kulüp başkanının, Başkanımız Aziz Yıldırım'ın beyanlarına karşı bazı basın yayın organlarında yer alan seviyesi, üslubu ve içeriğe yönelik algı eksikliği, şahsı ile birebir örtüşen açıklamaları tarafımıza ulaşmıştır” denildi.
Açıklamanın devamında ise, “Bilindiği ve kolaylıkla anlaşılacağı üzere, Sayın Başkanımızın belirttiği husus ve iddialar, kendisinin şahsi düşünceleri ve değerlendirmeleri olmayıp; aynı kulübün basın sözcüsü Yakup Aslan'ın ifadelerinin birebir tekrarıdır.
Bununla birlikte; söz konusu itiraflarda bulunan basın sözcüsüne, kendisine ve yönetimine hakaretler yağdıran hukukçularına ve kendisi hakkında ciddi ithamlarda bulunan Trabzon'un saygın medya kuruluşlarına cevap dahi veremeyen bu kişinin Fenerbahçe'nin Başkanına yanıt vermesinin ve yanıt beklentisi içinde olmasının ancak hadsizlik ve talihsizlik olacağı yönündeki görüşlerimizi kamuoyuyla paylaşırız” ifadelerine yer verildi. 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...