Tgrt Haber
02 Şubat 2014 20:08

İtalyan oyuncu pazartesi günü Türkiye'ye geliyor

Galatasaray, İnter'in 1.95'lik dev stoperi Andrea Ranocchia'yı opsiyonsuz olarak sezon sonuna kadar kiraladı.

İtalyan oyuncu pazartesi günü Türkiye'ye geliyor
galatasaray, italyan, türkiye, andrea ranocchia, opsiyonsuz, sezon, gs, Roberto Mancini

Galatasaray, aylardır çözemediği stoper transferinde mutlu sona ulaştı. Daha önce İnter'le görüşen ancak futbolcunun Türkiye'ye gelmek istememesi nedeniyle geri adım atmak zorunda kalan Cimbom'un imdadına teknik direktör Roberto Mancini yetişti... İtalyan teknik adam, vatandaşı Andrea Ranocchia ile temas kurarak, futbolcuyu yarım sezonluğuna Galatasaray'a gelmesi konusunda ikna etti. Mancini-Ranocchia görüşmesinden sonra Sneijder transferinde iyi ilişkiler kurduğu İtalyan ekibinin yönetimiyle temasa geçen başkan Ünal Aysal, 25 yaşındaki stoperin transferini bitirdi.
MALiYETi 2 MiLYON EURO
İnter'in İtalyan Milli takımında da görev alan stoper Ranocchia'yı sezon sonuna kadar satış opsiyonu olmadan Galatasaray'a kiralamayı kabul ettiği öğrenildi. Bu transfer, sarı-kırmızılılar, futbolcunun yarım sezonluk ücreti ve İnter'e yapılacak ödemelerle birlikte toplam 2 milyon euro'ya mal olacak. İnter'in bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer almaması da Galatasaray'ın işine geliyor. Ranocchia, Devler Ligi 2. Turu'nda oynanacak Chelsea maçlarında görev yapabilecek. 25 yaşındaki 1.95'lik dev stoperin, pazartesi günü Türkiye'ye gelip sözleşme imzalaması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...