Tgrt Haber
28 Kasım 2015 16:23

Erciyes'te zirveye Semih Saygıner çıktı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin evsahipliğinde Erciyes Kardanadam Tesisleri'nde düzenlenen Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 3. Etap müsabakalarında zirveye Dünya Şampiyonu apoletli bilardocu Semih Saygıner çıktı.

Erciyes'te zirveye Semih Saygıner çıktı
erciyes, semih saygıner

7 yıl ara verdikten sonra katıldığı ilk şampiyonanın final maçında Birol Uymaz'ı 40-12 yenerek yeniden zirveye çıkan Semih Saygıner, Türkiye 3 Bant Bilardo şampiyonası 3. Etap şampiyonu oldu. Turnuvada Semih Saygıner'e finalde yenilerek ikinci olan Birol Uymaz'ın ardından da Tayfun Taşdemir ile Muammer Rahmet üçüncülüğü paylaştı. Ayrıca Kadınlar katagorisinde Gülşen Degener, Gençlerde de Arda Güngör Şampiyoluğa ulaştı. Turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan ve Kayseri Vali Yardımcısı Gökhan Azcan ile Erciyes A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı tarafından verildi. Törende ayrıca katkılarından dolayı Federasyon Başkanı Ercan tarafından Başkan Çelik ve Cıngı'ya birer teşekkür plaketi takdim edildi.
Ödül töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, böyle bir organizasyona evsahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Böylesine önemli bir organizasyonu şehrimizde ve Erciyes'in zirvesinde gerçekleştirdiği için federasyonumuza teşekkür ediyorum. Ayrıca şehir dışından gelen tüm misafirlerimize de burada oldukları için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl inşallah daha iyisini, daha büyüğünü yapmaya da hazır olduğumuzu ifade ediyorum" dedi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...