Tgrt Haber
04 May 2015 00:53

'Takımdan ayrılmak istiyor'

Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc, İlkay Gündoğan'ın gitmek istediğini ve gelecek teklifleri değerlendireceklerini açıkladı.

'Takımdan ayrılmak istiyor'
dortmund, ilkay gündoğan

Borussia Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc, kulüpten ayrılacağı söylenen İlkay Gündoğan ve Mats Hummels hakkında açıklamalarda bulundu.

'TEKLİF GELİRSE DEĞERLENDİRECEĞİZ'

Alman Sky televizyonuna konuşan Zorc; "İlkay Gündoğan, yazın kulüp değiştirmek istediğini söyledi. Eğer bize kabul edilebilir bir teklif gelirse, bu teklifi değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

Zorc, Immobile ve Hummels konusunda da zaman zaman çıkan haberler hakkında; "Şu ana kadar herhangi bir oyuncu hakkında teklif almadık. Mats'ın 2017'ye kadar kontratı var ve bize kalırsa, daha uzun süre birlikte olmayı isteriz. Planlarımız, Hummels ile devam etmek şeklinde" dedi.

Immobile'nin kötü bir sezon geçirdiğini kabul eden Zorc; "Biz takım olarak kötü bir sezon geçiriyoruz ve o kalitesini maalesef gösteremedi. Bizim oyun anlayışımıza da tam olarak adapte olamadı" yorumunu yaptı.

Michael Zorc, son olarak Klopp hakkında; "Kendisi henüz çok genç. Eğer kariyerinin ilerki dönemlerinde dönmek isterse onunla çalışmak isteriz" diyerek sözlerini noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...