Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Kasım 2015 01:25

'Türklerin karakterini biliyoruz, pes etmeyeceklerdir'

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bugün Galatasaray ile karşılaşacak Atletico Madrid'in teknik direktörü Simeone, 'Türklerin karakterini biliyoruz. Sonuna kadar pes etmeyeceklerdir' dedi.

'Türklerin karakterini biliyoruz, pes etmeyeceklerdir'
atletico madrid, galatasaray,

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda bugün Galatasaray ile karşılaşacak Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, "Türklerin karakterini biliyoruz. Sonuna kadar pes etmeyeceklerdir" dedi.Karşılaşmanın oynanacağı Vicente Calderon Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Simeone, Galatasaray'da Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın kart cezalısı olmasının yanı sıra teknik direktör değişikliğinin Atletico Madrid için avantaj mı yoksa dezavantaj mı olduğuyla ilgili bir soru üzerine, şunları söyledi:

"Biz, Galatasaray'ın futbolcularını düşünüyoruz. Tecrübeli ve bireysel olarak çok yetenekli futbolcuları var. Son 2 maçta 6 gol atmaları da onların gole ulaşma kalitesini gösteriyor. Ayrıca Türklerin karakterini biliyoruz. Sonuna kadar pes etmeyeceklerdir." Bufgünki maçta sahaya süreceği 11'e henüz karar vermediğini belirten Simeone, "Sakatlıktan yeni çıkan Juanfran ve Gimenez konusunda henüz kararım yok. Bugün durumlarına bir kez daha bakacağım. Galatasaray karşısında oyunu iyi okumamız gerekiyor. İstediğimiz tek şey kazanmak" ifadelerini kullandı.

Simeone ayrıca, İspanya Birinci Futbol Ligi'nde şu anda en az gol yiyen kaleci olan Jan Oblak için "Ondan çok memnunuz. Çok büyük bir geleceğe sahip. Umarım kendini daha da geliştirir" yorumunu yaptı.

Atletico Madrid'in takım kaptanı Gabi ise "Galatasaray için son fırsat. Her şeyini verecektir. Bireysel yeteneği çok iyi futbolculara sahip. Çok karışık bir maç olacak" yorumunda bulundu.  

Atletico Madrid'in, Galatasaray karşısına çıkması muhtemel 11'i şöyle:

Oblak, Gamez, Savic, Godin, Filipe, Tiago, Gabi, Koke, Carrasco, Griezmann, Fernando Torres.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...